تبلیغات
بهشتیان - سفره های آسمانی(4)

به نام خدا

آش دوغ

حبوبات پخته(عدس، لوبیا چیتی،نخود و لوبیا قرمز) پخته 2 پیمانه

سبزی آش خرد شده نیم کیلو          نمک و ادویه بمیزان لازم

پیاز سرخ شده 2 عدد متوسط          سیر سرخ شده 8 حبه

زعفران آبگرفته مقداری           بلغور 2 پیمانه

کشک جوشیده 2 پیمانه          زرد چوبه مقداری

آبگوشت 5 لیوان                       گوشت پخته 200 گرم

روغن برای سرخ کردن بمیزان لازم

طرز تهیّه:

در یک قابلمه بلغور گندم را با آب گوشت و مقداری سیر و پیاز سرخ شده با نمک، فلفل و ادویه مخلوط می کنیم و می گذاریم نیم پز شود. حبوبات پخته و سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم پخته شوند. گوشت را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم. هنگامی که تمام مواد پخته شد و جا افتاد آش را کنار می گذاریم. مقداری که خنک شد کشک را به مواد آش اضافه می کنیم. در کاسه ای آش را ریخته و با کشک روی آن 4 خانه می کنیم و در یک خانه سیر داغ و در دیگری پیاز سرخ شده و در دیگری گردو خرد شده با زعفران آبگرفته و در خانه چهارم نعناع سرخ شده می ریزیم. این آش برای آغاز افطار مناسب است.

منبع: کتاب سفره های آسمانی، نویسنده، پریا گوهریان، انتشارات مشهور

.: Weblog Themes By SlideTheme :.