به نام خدا

آشپزی در ماه رمضان

(غذاهای مناسب برای افطار)

حلیم برای سفره های افطار

مواد لازم:

گندم پوست کنده 2 پیمانه            گوشت کمی چرب300گرم

نمک 1 قاشق چایخوری               دارچین مقداری

شکر بمیزان لازم                            کره 100 گرم

پیاز 1 عدد متوسط                        آبگوشت 5 لیوان

طرز تهیه:

در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری آب، آبگوشت می پزیم. گوشت و گندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود و هنچنین می توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده شده مخلوط و هم می زنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی آبگرم می ریزیم و آرام روی حرارت بهم می زنیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می کشیم و روی آن را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره آبشده را روی آن می دهیم تا با نان مصرف کنیم.

می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.

منبع: کتاب سفره های آسمانی سفره های نذری ایرانیان، نویسنده: پریا گوهریان، انتشارات هانی

.: Weblog Themes By SlideTheme :.